Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.
Základem je hliníkový disk (hliník rychle kumuluje a rozvádí teplo), který se přivaří ke dnu hrnce. Na tento disk se pod velkým tlakem a vysokou teplotou „přilepí“ další, tentokrát disk z nerezové oceli s vyšším obsahem železa, který umožňuje použití hrnce na indukčních deskách. Takto vzniklé dno se nazývá sendvičové, díky spojení více vrstev materiálů.
Je vhodné především na plynové sporáky, u kterých dochází k rychlému vzestupu teploty a tudíž rychlému nahřátí dna. Sendvičové dno snese také větší zátěž, je tedy vhodné především pro profesionální kuchyně.
• Nerezová ocel 18/10, 0,7 mm - 1,0 mm • Pevná kvalitní konstrukce pro profesionální kuchaře • Energeticky úsporné sendvičové dno, 5 mm • Tepelně odolná madla • 18/10 nerezová ocel 0,7 mm • Možnost použít v troubě do 240 ° C